Friday, October 21, 2011

.tomorrow is the day.

assalamualaikum

tomorrow is the day? huahua,.. entri apekah? aku nak jumpe orang tersayang ke esok? nak balik rumah ke? nak gi shooping? erk...
bukan.. bukan.. bukan,... salah semua yg korang teka tu,.. hihi..

*

*

*

*


esok...
sebenarnye esok...
haha... tak suprised pongggggg... kan..kan..

esok ade match netball lah... hari tu aku pernah update pasal netball, pesta bola jaring usm-international.. tapi mase tu ktorang just berlatih je ngan student sri lanka tu...... 

esok baru laa match betul-betul.. so doakan aku & team aku menang okay.. actually perasaan cuak ni membuak-buak.. haha.. bukan ape,ktorang tak tau lagi nak kena lawan ngan team mane.. harap ok lah semuanye esok.. harap jugak takde yg injured..

ermm... corak permainan semua dah diatur..so hopefully esok akan berjalan lancar... dah lah match pukul 1 petang.. mak aihh.. panas kot mase tu.. dah laa penang ni panas die pelik sikit.. terik..terik.. nampak gayenye lepas ni mak aku tak kenal lah anak die yang comel ni.. opsss.. *sila ignore & gelak lah puas-puas*
^_^


mase untuk rehat untuk persediaan hari esok yg panjang.. hikhik... *ekshen je lebeyy*




ok guys.. have a nice day =,=

suke bebelan cik dayah? sila click like :D

3 comments:

♥Cik Aini♥ said...

nice blog.!!!!!!!!!!!!

Miss Dolce and Gabbana said...

wish you best of lucklh ye utk match tu. :)

IFA Athirah said...

reti main netball.huhu