Tuesday, November 29, 2011

.nice holiday in langkawi.

assalamualaikum..

i got a wonderful weekend. ^_^

setelah berminggu-minggu tension dengan assignment,test & full report akhirnye aku boleh lupekan semua tu sementara.. wahh..seronok rasenye boleh jenjalan tanpa memikirkan kerja... 


seriouusly i didn't expect that my life would be like this...! *erk,..tetibe je*


pergi bercuti 3 hari 2 malam,tinggalkan kehidupan yang dipenuhi buku sangat menyeronokkan.. hehe..


























haha... kesian korang naik muak tengok gambo banyak-banyak.. sabo laa ye.. ni baru sikit.. banyak lagi gambo dalam simpanan..huahua..


bercuti tak ingat dunia..balik USM kerja banyak giler... assignment baru masuk lagi.. tutorial online pun masuk.. waaa.............. sibuknye hidup aku.... sabo aje le nak abiskan lagi setahun setengah... wish me all the best ya my friends! 
^_^




suke bebelan cik dayah? sila click like :D

8 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Wah, sama la kite..Jamal pun pergi bercuti ke Langkawi jugak minggu lepas..

Paling best borong coklat ngan perfume..semua murah-murah..haha

nway,thanks follow my blog ya..:-)

hidayah samsudin said...

hehe..yeke? ntah2 ade tserempak kat mane2 kan..

haha..tw xpe.. beratus jugak laa habis borong coklat..
ooo..small matter.. :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

really..kitorang pg 17-20 Nov aritue..pg 17 orang, sewa 2 buah van..stay kat pantai cenang..

Memang seronok,coklat ade lagi dalam peti sejuk tue..x larat dah nak makan..hehe

hidayah samsudin said...

owhh.. tak same.. tak same.. saya pegi 25-27 baru ni.. hehe...

cantik tak pantai cenang? tak boleh pegi pun coz hujan...

hehe....tulah beli banyak sangat..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Pantai cenang biase je, cantik jugak sebab bersih ngan pasir die putih.

Tapi paling cantik ialah pantai kat Pulau Beras Basah..air die tenang je,pasir putih dan halus sangat. Memang cantik.

insyaAllah lain kali kalau pg langkawi lagi, nak pg snorkeling kat Pulau Payar pulak, haritue x sempat..:-(

mane de banyak pun beli..hehe

hidayah samsudin said...

waaa.. bestnye.. ari tu x sempat nak jalan2 sgt pun..

hehe..pegi laa... duit kan byk dpt.. haha...

yeke?dah tu sampai x larat mkn tu ape.. huhu

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ala, sebab xde orang kat rumah..anak sedara kat umah nenek die, cuti sekolah nie kan..

So xde sape nak makan coklat kat rumah tue. Kalau x abes jugak nnt bawak je pg office,sehari je abes la..hehe

hidayah samsudin said...

oo patot laa. kalau ramai mesti dah abis da kan..

hmm betul2... sekelip mate je abis bile bawak kat tempat camtu.. ^_^