Wednesday, November 16, 2011

[WW] .Ada hikmah di sebalik semua yang berlaku.

assalamualaikum








p/s; same-same kite renungkan ^_^

suke bebelan cik dayah? sila click like :D

13 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Salam Ziarah dari Jamal..

Syukran atas perkongsian renungan diatas. Jamal datang balas kunjungan dan follow..Thanks follow Jamaluddin.net ye Ms. Dayah..

Oil and Gas Blog

hidayah samsudin said...

salam...

terima kasih en jamal atas knjungan ni & sudi follow blog saya yg masih baru & tak seberapa ni..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

sama-sama..not a big deal..

Teruskan berblogging dan semoga memperoleh sesuatu yg bermanfaat, InsyaAllah..

:-)

hidayah samsudin said...

hehe... insyaAllah... cume sekarang tak selalu update sebab sibuk dengan assignment..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe..study perlu diutamakan dulu..blogging nie bila ada masa free je..:-)

hidayah samsudin said...

hehe.. betul tu.. anyway thanks ye... x sangke blogger famous mcm en jamal sudi bkunjung ke blog sy ni.. :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Your Welcome,

Haha, blogger famous ke Jamal nie. Tak rasenye sebab Jamal dah jarang update Jamaluddin.net tue. Dan sekarang nie pun dah jarang blogwalking ke blog member-member.

Jamal tengah focus bangunkan 1 lagi blog english pulak sekarang nie..

hidayah samsudin said...
This comment has been removed by the author.
hidayah samsudin said...

hoho.. typo pulak.. lau en jamal ni x famous xdela komen tu smpai beribu-ribu.. kawan saya nini tu xdelah nak survey blog en jamal.. hehe...

btw,knp nak wat english pulak?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ish, biase je la. Kalau dah lama berblogging, boleh la dapat macam tue jugak..

Nini mane pulak nie cik dayah, macam tak perasan je die ade komen kat blog Jamal tue. Maybe die jadi silent reader kot.

Jamal buat blog english tue untuk letak semua pengalaman kerja dan apa-apa yg berkaitan dengan kerjaya Jamal, so x payah susah-susah nak buat Log Book. Bila nak refer sesuatu, just bukak blog je. Mudah kan...

Lagipun bila ade blog english nie, kita boleh letak iklan google adsense. Diorang bayar dalam USD, agak mudah jugak la nak dapat beratus dan beribu sebulan kalau tahu caranya..

:-)

hidayah samsudin said...

huhu... saya ni baru lg lg dlm dunia blogging ni.. mane-mane yg kurang tu en jamal tlg laa tegur.. :)

hmm mungkin.. dulu die ade mintak permission en jamal utk die post psl nuffnang buffered earnings tu.. hehe..saya pn xtau sgt sbnarnye psl nuffnang ni..

tulah..saya ade bace kat blog en jamal.. seronoknye blh dapat mcm tu...blh laa ajar saya mcm mane nak buat.. ^_^

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

InsyaAllah boleh je tegur...:-)

ooo,ade jugak 2,3 orang yg mintak permission untuk post pasal tue. Jamal ingat rasenye..hehe

Bukan tak nak ajar, tapi sebab kekangan masa sebenarnye. Sekarang nie pun blog Jamaluddin.net tue dah macam terbengkalai sikit. Seminggu 2,3 kali je update.

Blog english je la aktif sekarang nie. Kalau ade nak tanye pape, just email me je ok. Via email senang sikit nak reply.. :-)

hidayah samsudin said...

dah ingat ea? huhu.. bestla en jamal dapat duit dr nuffnang lg,ads sense lg... seronoknye.. :)

ok,nanti kalau ade banyak mase terluang nak jugak wat semua tu.. ^_^

thanks ye..