Wednesday, April 18, 2012

.cuti.wedding.enjoy. (part 1)

assalamualaikum..


baru je habis cuti seminggu.. cepat masa berlalu bila ada kat rumah... huhhh.. rasa malas sangat nak balik USM ni.. tapi nak buat macam mana kan.. kena teruskan belajar..

okay.. bukan nak cerita pasal USM.. nak story pasal cuti aku yang sangat best.. hehe.. walaupun seminggu tapi enjoy... first day aku dah busy... sampai je kat bumi kuantan terus pegi majlis kahwin sepupu aku.. 

aku pegi just untuk majlis persandingan dia je.. majlis akad nikah malam tu aku tak sempat nak join coz baru bertolak dari penang.. balik lewat sehari drpd orang lain.. sebabnya lambat beli tiket.. huahua.. padan muka aku... .. pape pun best sangat dapat berkumpul semua sedara sekali sekala... yelah selama ni bukan selalu nak jumpa kan.. 

around the ceremony


 pelamin







 my cousin & her husband
















 hantaran daripada pihak perempuan



 hantaran daripada pihak lelaki


orang lain kahwin aku sibuk ambik gambar atas pelamin dorang.. haha.. saje lah kan nak ambik berkat.. mana tahu lepas ni aku pulak.. opss... 
*sila doakan saya pulak lepas ni,kuikui* 

dah la lari tema sikit.. tema hitam merah putih.. aku sesuka hati hentam putih pink.. haha.. ada jugak lah putih tu kan daripada takde langsung..








 my mom & me





aku akan sambung part 2 lain kali... (^_^)


suke bebelan cik dayah? sila click like :D

12 comments:

alin said...

Datang dari Lulu-Pages.. Salam kenal :)

hidayah samsudin said...

terima kasih... salam kenal (^_^)

QasehSuci said...

bestkan kenduri2 kahwin nie...Qaseh suka sgt pergi sebagai tetamu...klu sebagai OP...penat! haha...

salam kenal dari segmen lulu..

hidayah samsudin said...

hehe.. kan.. sangat best bile pegi buat2 sibuk je... bkn nk menolong.. hihi..

salam kenal juga dr saya (^_^)

Emma said...

Yuhuuuu Emma Blogwalking here =)

hidayah samsudin said...

thanks emma.. :)

Spudin said...

follow sini ...! bila kita nak kawen...hahaha
jemput ke blog

hidayah samsudin said...

thanks spudin...
errr,... apekah... haha..
ok i will :)

ikaa sharin said...

hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

hidayah samsudin said...

hehe... ikaa sharin... ye2.. sy dtg... ade mkn2 lg x? lewat dah ni.. :P

FL blogh0use said...

pelamin cantik !

hidayah samsudin said...

hehe.. terima kasih... :)