Tuesday, May 1, 2012

.night in the garden.chemistry night.

assalamualaikum..


hai semua!

dua hari yang lepas, 29/4/2012 aku & kawan-kawan join dinner untuk semua budak kimia.. batch kami yang anjurkan so kami pun turun laa padang.. just for support our batch punya event.. 

seronok! dinner yang penuh dengan memori... hehe...  sorang-sorang kemain lagi melaram & aku pun tak terkecuali.. bukan apa kan, saje lah nak nampak lain sikit malam tu.. 

yeahh.. dinner la katekan.. mase ni lah semua nak melaram... (^_^)

around that night.....



annual dinner chemistry 2011/2012



atma, mazura, sella, wawa



 queen of the night , jaga




 them



us , candid


 ieda, reen




ezzah, ieda




ieda, me, yann


...us...



second year students



 some of second year students



 yann,wawa, ieda, nani, zaty, me




ieda,me,yann


ok tu je nak share.. tak larat pulak nak masukkan banyak-banyak kat blog ni... kat fb boleh lah kan..

malam tu sangat enjoy.. kami berempat: yann, ieda, zaty, aku..




kredit to miss zaty yang make up kan aku.. hoho... kena dengan kehendak aku... 

love all of you very much...

semoga persahabatan ni kekal... 

tema malam tu night in the garden... pastel colour.. tapi awal-awal lagi dah lari tema.. haha.. mana-mana je aku pi confirm aku lah yang akan lari tema... ada aku kisah? haha... takde pun cakap sape yang tak ikut tema tak boleh masuk ballroom.. ramai je student yang join malam tu tak kena tema.. 


ikut tema ke tak, bukannya kisah sangat.. yang penting ada laa aku ikut tang " night in the garden" tu.. hehe.. cukup lah tu... aku tak suka warna yang tak terang.. sebab tu awal-awal dah tempah baju warna terang-terang.. 

well... dinner je pun... pi sana makan-makan, ambil gambar, balik.. haaa..kan! at least kami enjoy.. takde lah mengadap buku je memanjang..

macam yang orang selalu fikir ; budak sains ni skema.. pheww.. sesuka hati je nak label semua macam tu kan.... mungkin lah ada.. tapi bukan semua macam tu,.

okehh.,,, dah masuk topik lain ni.. 

next time ada masa aku update lagi..

semoga semua berbahagia... (^_^)


suke bebelan cik dayah? sila click like :D

5 comments:

mohd andian said...

pasal performance xde pown :P huhu

hidayah samsudin said...

huhu... next entri laa :)

mohd andian said...

nti gtaw k kalu ade next entry..huhu..waiting for it :)

hidayah samsudin said...

hehe... ye jgn rsau.. 6t nk masuk video tu kalau bole.. :)

admin said...

cooolll :D

every photos in this articel :D

i have followed your blog, please follow me back :D

http://bahtiarrachman.blogspot.com/2012/05/new-message-indonesia-avenged-sevenfold.html

thats my blog