Saturday, May 26, 2012

bukan semua budak sains skema!

assalamualaikum..


hampir sebulan tak update blog.. sibuk dengan report, test itu test ini.. & dalam masa lebih kurang 2 minggu aku & teman seperjuangan yang lain akan menduduki final exam.. best of luck to all of us...

hari ni update blog bukan nak bercerita pasal rutin harian tapi nak sambung post dinner.. hoho.. punye lah lama baru nak update kan.. maaflah saya ni memang kekurangan masa... lagipun bukannya aku ni full-time blogger.. buat blog saja suka-suka..

ok back to the topic.. kenapa aku kata tak semua budak sains ni skema? buktinya kami tak skema.. haha..

here's the proof.. hope you guys enjoy it!


video



video



video


two of them are my seniors! and the other two are my coursemates.. they are awesome.. 

so, lepas ni jangan nak kata budak sains semua skema ok.. 

tak kenal maka tak cinta... HAHA,..


ok guys, enjoy these videos.. ^^

suke bebelan cik dayah? sila click like :D

3 comments:

mohd andian said...

Cuweet cangat :) thnx

ejulz said...

budak sains skema!!budak sains skema!!budak sains skema!!.. hehehe.. :P

hidayah samsudin said...

abg andi : hehe... yg nyanyi yg sweet..

ejulz : haipp.. tak skema ok.. haha